Suomen Aikidoliitton tiedote 12.12.

12.12.2019

Oyama-sensei tulee jälleen Suomeen ja leiriä on järjestämässä useita seuroja. Leirin yhteydessä Oyama-sensei ohjaa myös junnutreenit.

 

Oyama-sensein junnutreenit Tampereella 14.12.

Tiedote. Julkaistu: 12.12.2019, 16:15
Suomen Aikidoliitto

Oyama-sensei tulee jälleen Suomeen ja leiriä on järjestämässä useita seuroja. Leirin yhteydessä Oyama-sensei ohjaa myös junioritreenin lauantaina 14.12. klo 10-11. Treenipaikkana on Seigikain dojo osoitteessa Kuoppamaentie 10, Tampere. Treeni on avoin junioreille kaikista seuroista ja se on maksuton.

Osallistuvien junioreiden lisäksi harjoitukseen tarvitaan apuohjaajia. Olisi hienoa jos tänä vuonna Oyaman junnutreeniin saataisiin osallistujia myös Tampereen ulkopuolelta, eli toivottava toimintatapa olisi, jos joistakin seuroista osallistuisi ryhmä junnuja, ja lisäksi yksi ohjaaja apuohjaajaksi.

Julisteen saa printata oman salin ilmoitustaululle, tai jakaa vaikka sähköpostilla junnujen vanhemmillekin. Junioritreeniin ilmoittautumisia sekä treenaajien määrästä että apuohjaajiksi haluavilta kerätään sähköpostilla osoitteeseen minna.oikola@gmail.com. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollista eli vaikka se jäisi viime tingassa tekemättä, niin tervetuloa mukaan!

 

 

Liitteet