Odotettuja graduointeja

20.12.2019

Suorittajat uuden vyöarvon todistavine diplomeineen.
Suorittajat uuden vyöarvon todistavine diplomeineen.

Vielä ehdittiin tälle vuodella saada seuraamme lisää uusia aikidon vyöarvoja, vaikka melko viime tippaan se jäikin. Se tapauhtui perjantaina 20.12. toiseksi viimesissä treeneissä - ennen joulua nimittäin.

Vielä ennen joulua ehdittiin seuraamme saada kaksi uutta vyöarvoa. Teemu suoritti vihdoin pitkään suunnittelemansa 3. kyun kokeen ja hankki itselleen uusia haasteita: nyt hänen täytyy opetella hakaman pukemisen ja taittelun salat! Katja sai uken roolissa liikuntaa, mutta toimi myös nagena pariin otteeseen.

Teemun itsensä uke-toimintaa oli ehditty nähdä jo hetkeä aiemmin, kun hän oli Elmon tekniikoiden kohteena tämän suorittaessa 5. kyun. Edellisestä suorituksesta olikin aikaa, peräti 13 vuotta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Harharetkiltään palattuaan on Elmo ollut yksi seuramme aktiivisimpia harjoittelijoita ja uuden vyöarvonsa ansainnut.

Kokeiden jälkeen Timi ehti vielä hyvin saada sekä äskeiset kokelaat että yleisönkin hyvin huohottamaan ja puvut kastumaan parilla perustekniikan kertauksella ja niistä johdetuilla rentoutta ja heittoja yhdistävillä tekniikoilla. Eipä mennyt tämäkään kerta hukkaan keneltäkään paikalle ehtineeltä.

Hauskan pikku tempauksen järjesti vielä kumarrusten jälkeen Jan, joka yllättäen  kielsi ketään nousemasta ja haki laukustaan jotakin. Sitten hän kulki pitkin riviä ja tarjosi jokaiselle suklaamakeisen kuin lasten pikkujouluissa! Aika namusetä!