Peruskurssi

Karatejutsu - Peruskurssi - haasta itsesi!

Kurssilla opitaan lajitekniikan alkeet ja harjoitustavat. Eniten keskitytään kuitenkin tehokkaaseen lajinomaiseen kuntoiluun, perustekniikoihin, periaatteisiin ja hyvään valmiuteen jatkaa lajin harrastamista. Kurssi soveltuu kaikille yli 15-vuotiaille kuntotasosta riippumatta. Kurssilaiset harjoittelevat kurssin aikana sekä omana ryhmänään että yhtä aikaa lajin aikuis- ja nuorisoharrastajien kanssa.  

Pukeudu harjoituksiin joustaviin liikuntavaatteisiin, joissa ei ole kovia nappeja tai vetoketjuja – esimerkiksi t-paita ja verkkarit tai toppi ja trikoot soveltuvat hyvin. Juomapullo kannattaa aina ottaa mukaan. Harjoituksissa ollaan paljain jaloin. 

  

 

Lisätietoja pääohjaaja Toni Leivolta, puh. 040 507 71781 tai sähköpostilla karatejutsu@budokeskus.com.

Tervetuloa hyvään seuraan! :)

 

SYKSYN 2016 peruskurssi

Aikuisten peruskurssi alkaa maanantaina 29.8 klo 19.00-20.30. Kurssilla käydään läpi pysty-ja mattokamppailun perusasiat, jonka jälkeen on helpompi siirtyä jatkoryhmää. Jatkoryhmään saa toki liittyä suoraankin kesken kauden, mutta peruskurssi antaa hyvät eväät jatkoa ajatellen. 

Muut harjoitusajat keskiviikkona 18-19.30 sekä sunnuntaina 18-19.30. Kurssin kesto 6 viikkoa ( 18 harjoituskertaa ) sekä maksu 90e.

Ilmoittaudu lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatejutsu@budokeskus.com

Nähdään harjoituksissa!

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.