JUNIORIT SAIVAT NATSOJA

25.5.2019

Harjoittelu ja osallistuminen tuottavat tulosta. Junioreille se tehdään näkyväksi antamalla vyöhön eri värisiä nauhoja eli natsoja.

Kevään aikana on aikidon junioriryhmässä pidetty useampikin natsakoetilaisuus. Koska junnuja on niin paljon, varsinkin viikko sitten pidetty tilaisuus tahtoi silti venähtää pitkäksi nuorille harrastajille. Kuitenkin myös vuoroaan odottavat jaksoivat istua suorituksia katsomassa, vaikkakaan eivät aivan niin hiljaa kuin etiketti oikeastaan vaatisi. No, se ehditään vielä oppia.

21.4. Joonas sai ensimmäisen oranssin natsan. Elian sai ensimmäisen ja Juuso ja Jonna toisen keltaisen natsan vyötään koristamaan.

16.5. suoritti Jonna täyden 8.kyun.

19.5. olivat sitten vuorossa loput tämän kevään kokelaista, Ensimmäisen keltaisen natsan saivat Iina, Miro ja Jinka. Aatos ja Kaapo suorittivat jo kolmantensa eli täyden 8. kyun! Leo, Benjamin ja Juho saivat ensimmäisen oranssin natsan ja Pauli ja Toivo jo toisen eli heidän vyöarvonsa muuttui 7.kyhun.

Näin harjoittelu ja osallistuminen tulee pikkuhiljaa näkyväksi ja junioreista toivottavasti joskus harrastajia myös aikuisten ryhmään. Junioreiden viimeinen, hieman tavallisesta poikkeava harjoitus ennen kesätaukoa pidetään sunnuntaina 26.5.