Karatejutsu

 

Toistaiseksi harjoittelu keskeytetty. Tiedotetaan lisää.

 

 

Gijomon-kai karatejutsu

Gijomon-kai karatejutsu on itsepuolustukseen keskittyvä budolaji, jossa harjoitellaan selviytymistä erilaisista itsepuolustustilanteista.

Harjoitteet ovat käytännönläheisiä ja monipuolisia, ja ne testaavat harrastajan kykyä soveltaa osaamiaan tekniikoita. Itsensä puolustamista harjoitellaan pystystä eri etäisyyksiltä, maasta eri tilanteissa sekä myöhemmin myös aseita apuna käyttäen. Tekniikoita tehdään suurilla toistomäärillä vauhtia lisäten taitojen kasvaessa, jolloin tekniikat jäävät muistiin ja vaativat vähemmän reaktioaikaa uhkatilanteissa. Tarkoitus on saada harrastaja havainnoimaan uhkatilanteita ja pystymään soveltamaan oppimiaan tekniikoita monipuolisesti. 

Pitkään harjoitellut harrastaja oppii käyttämään omasta kehosta syntyvää voimaa voimakkaampaakin vastustajaa vastaan. Hän oppii tuntemaan omat mahdollisuutensa ja käyttämään niitä oikein. Hän tunnistaa eri uhkatilanteita ja kykenee reagoimaan niihin tilanteesta riippumatta. 

Lajillisten harjoitteiden lisäksi treeneissä kunto kohoaa ja lihashuollosta huolehditaan venyttelemällä. Karatejutsu sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille itsepuolustuskeinoksi ja kuntoilumuodoksi.

Aikuiset ja lapset etenevät karatejutsussa luonnollisesti eri tavoin. Lapsille opetetaan karatejutsun perusteita erilaisten pelien, leikkien, kilpailujen sekä itsenäisesti ja ryhmässä suoritettavien tehtävien avulla. Huomioimme myös kasvatukselliset ja moraaliset asiat lasten opettamisessa. Nuori Suomi -arvot kulkevat juniorin henkisen ja fyysisen kasvun kanssa käsi kädessä, kunnes hän siirtyy aikuisten ryhmään. 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.