Budobic

Budobic

Budobicissä yhdistyvät karaten tekniikat ja monipuolinen liikkuminen reippaan musiikin tahdissa. Tunnit sisältävät vaihtelevasti karaten eri tekniikoita, kuten lyöntejä, potkuja ja torjuntoja. Tuntityypistä riippuen apuvälineinä voidaan käyttää mm. pistehanskoja, potkutyynyjä sekä lihaskunnossa käsipainoja ja kuminauhoja. HUOM! Syyskaudella 2021 Covid-19-tilanteesta johtuen emme tee pariharjoitteita, myös yhteiskäytössä olevien välineiden käyttö on tauolla (säkkihanskat, kuminauhat, käsipainot, hyppynarut).

Budobicissä tuntisisällöt vaihtelevat Fight- ja Syke-teemalla. Jokaisella tunnilla tehdään alkulämmittely, tekniikka- tai askelsarjaosio, lihaskuntoa tuntityypistä riippuen sekä lopuksi palauttavat venyttelyt. Syke-tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti pitämään syke korkealla monipuolisella askelsarjalla tai kuntopiirityyppisillä harjoitteilla, Fight-tunnilla harjoitellaan tekniikkaa yksin ja parin kanssa hieman kuntonyrkkeilyn tyyliin. 

Jokainen harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen, tärkeintä on liikkumisen ilo. Osallistuessasi budobictunnille et tarvitse aiempaa kokemusta lajista tai itsepuolustuslajeista. Tunnin aikana ohjaaja huolehtii, että tekniikat tehdään oikein ja turvallisesti.

Budobicissä harjoitellaan avojaloin. Varusteiksi riittävät liikuntavaatteet, jumppa-alustaa ei tarvita. Juomapullo ja pieni pyyhe kannattaa myös ottaa mukaan, sillä hiki tulee varmasti! :)

Pääohjaajana toimii Satu Oravala. Syyskaudella 2021 ohjaajina Sadun lisäksi toimivat Jenna Hurte'n ja Riikka Pirttisalo.

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.