Tuntikuvaukset

Budobic - Tuntikuvaus

  

Budobic-tunneilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta budobicista tai kamppailulajeista, sillä ohjaaja näyttää tarvittavat tekniikat ja katsoo, että ne tulee suoritettua oikein ja turvallisesti. 

Kevätkaudella 2024 treenit kahdesti viikossa TO ja SU. Tunneilla sisältö vaihdellen Syke- tai Fight-teemalla. Ohessa avattu tarkemmin Syke- ja Fight-tuntien sisältöä.

Budobic Syke

 Alkuperäisen tyylinen budobic-tunti, joka sisältää aerobicin askelsarjoja yhdistettynä karaten tekniikoihin, kuten lyönteihin, potkuihin ja otteluliikkumiseen. Tunti koostuu lyhyestä lämmittelystä, vauhdikkaasta askelsarja- ja tekniikkaosiosta ja venyttelystä. Varsinaista lihaskunto-osiota tunnilla ei ole. Nimensä mukaisesti tunnilla pyritään pitämään syke korkealla ja hiki virtaamassa! :) Tunti sopii silti myös aloittelijoille, sillä treenin voi tehdä myös kevyempään tahtiin.

  

Budobic Fight

Fight-tunnilla pääset harjoittelemaan todella monipuolisesti ja tehokkaasti! Tunnilla pääpaino on lyönti- ja potkutekniikoissa, joita harjoitellaan yksin ja parin kanssa. Apuvälineenä voidaan käyttää pistehanskoja, säkkejä ja potkutyynyjä. Fight-tunnit eivät sisällä monimutkaisia askelsarjoja ja ne sopivat erinomaisesti myös miehille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikan harjoittelusta, erityylisistä lihaskuntoharjoituksista ja venyttelystä. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä tekniikat aloitetaan alkeista. Tunnilla on hyvä olla omat säkkihanskat mukana (kysy ohjaajilta tarkemmin).