Uusia vyöarvoja kahdella kerralla

12.6.2019

Aina eivät harrastusten ja yksityiselämän aikataulut sovi yhteen. Harmonian tavoittelun nimissä asiat kuitenkin saadaan yleensä järjestymään.

Kevään vyökokeiden aikataulujen järjestäminen osoittautui hieman hankalaksi, joten seuran graduointituomarit ratkaisivat asian kahdella eri koekerralla. Ensimmäisestä ilmoitettiin päivämäärä etukäteen ja osallistujia oli kaksi. Toinen koe päätettiin pitää sopivana päivänä, kun kokelas tai kokelaat olisivat paikalla sekä sopivat ja sääntöjen mukaiset uket mahdollista valita läsnäolijoista

Ensimmäinen tilaisuus oli keskiviikkona 5.6. ja silloin suorittivat 6.kyun Jarno ja Olli. Ensimmäisestä koekerrastaan ja sen aiheuttamasta jännityksestä huolimatta suoritukset olivat epäilyksettä hyväksyttävissä. Toivottavasti aktiivinen harjoittelu jatkuu myös kokeen jälkeen.

Toinen koekerta järjestyi viikkoa myöhemmin 12.6. hieman yllätyksenä ainakin Katjalle, joka siitä huolimatta suoritti 3.kyun ja näin ollen sai oikeuden käyttää hakamaa. Ukena hänellä oli Juha R., jolla jonkinlainen aavistus asiasta taisi olla. Mielenkiintoisen lisäpiirteen asiaan toi, että ennen Katjan koetta Juha selvitti oman 4.kyun kokeensa - Katja ukenaan. Ainakin saivat kyseiset henkilöt runsaasti liikuntaa tällä kertaa, ja kyllä toki muutkin läsnäolleet vielä ehtivät hikisiksi ennen varatun ajan loppua.