Aikidoliiton tiedote 3.10.

3.10.2019

Liittotiedote - Förbundsinfo

Tiedote. Julkaistu: 03.10.2019, 08:11
Suomen Aikidoliitto

Graduointiopas

Liiton sivuilla Graduointi-osiossa on julkaistu Graduointiopas. Oppaasta löytyy aikuisten ja junioreiden vyökoevaatimukset, vyökoetilaisuus sekä sanasto. Junioriosiossa on myös Youtube sensei, johon on koottu videolinkkejä, joista voi hakea inspiraatiota harjoitteluun.

Pilottitasoleiri 3. ja 4. danin kokeeseen valmistautuville

Aikidoliitto järjestää yhteistyössä Vantaan Jukaran kanssa pilottitasoleirin, joka on tarkoitettu ylemmän dan-arvon omaaville. Leirin ohjaavat liittovalmentajat Tom Granström ja Kustaa Ylitalo. Leirin ajankohta on 25.-26.10. ja sen hinta on 40 euroa. Leirillä ei järjestetä dan-graduointia. Lisätiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Koutsi ei kiusaa -yhdenvertaisuusseminaari

Tervetuloa kamppailulajien ja Painonnostoliiton järjestämään Koutsi ei kiusaa -seminaariin!

Mitä on häirintä? Entä kiusaaminen? Mitä tehdä, jos seurassanne ilmenee häirintää? 

Häirintä ja kiusaaminen ovat nousseet viime vuosien aikana yhteiskunnallisen keskustelun ytimeen. Urheilussa näitä ongelmia voi esiintyä lajissa kuin lajissa, niin harrastetasolla kuin huippu-urheilussa. Urheilutoimijoiden ja -seurojen onkin hyvä miettiä, miten mahdollisia ongelmia tulisi ennaltaehkäistä ja hoitaa.

Koutsi ei kiusaa -seminaarissa käsitellään häirintää ja kiusaamista urheilussa sekä annetaan käytännön toimintaohjeet mahdollisten häirintätapausten hoitamiseen.

Seminaarin kouluttajina toimivat asiantuntijat Suomen Olympiakomiteasta, Suomen Valmentajista, SUEKista sekä Väestöliitosta. Tarkempi ohjelma löytyy liiton tapahtumakalenterista.

Aika: 14.10.2019 klo.17:00-20:00
Paikka: Sporttitalon sininen aula (5krs.), Valimotie 10, 00380 Helsinki

Seminaari on ilmainen. Ilmoittautuminen Suomisportissa: https://www.suomisport.fi/events/9adbf6ed-f452-44ea-bb03-934b6b1d3eec

Seminaarin järjestäjät: Aikidoliitto, Judoliitto, Karateliitto, Taekwondoliitto, Judoliitto, Nyrkkeilyliitto, Karateliitto, Miekkailu ja 5-otteluliitto, Aikidoliitto, Nyrkkeilyliitto sekä Painonnostoliitto.