Kaudenaloitusuutisia

3.8.2021

Pitkän, koronan aiheuttaman tauon jälkeen alkoivat heinäkuussa taas aikidotreenitkin. Helteisen ilman ja lomien vuoksi ei harjoittelijamäärä ole vielä kovin suuri ollut, mutta nyt kun on päästy elokuuhun alkavat harrastajatkin löytää taas dojolle. Syyskauden ensimmäisissä treeneissä oli kymmenkunta osallistujaa ja hikiset harjoitukset aikaan saatiinkin.

SBK Aikido toivottaa kaikki vanhat ja uudet harrastajat tervetulleiksi mielenkiintoisen liikuntaharrastuksen pariin. Koska edelliset vuodet ovat olleet harjoittelun kannalta kovin rikkonaisia eikä tulevastakaan tiedä, olemme päättäneet tarjota kaikille vanhoille harjoittelijoille maksuttoman syyskauden. Jos olet miettinyt paluuta tatamille, nyt se kannattaa tehdä!

Aloitamme toistaiseksi maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19 ja perjantaisin klo 18.30. Sunnuntait ja junnujen aloitus ovat vielä viimeistelemistä vailla, mutta puolen kuun paikkeilla nekin varmistunevat. Pieniä muutoksia saattaa näissä olosuhteissa aina tulla, seuratkaa tiedotustamme. (RR)