Budobic

Budobic

Budobicissä yhdistyvät karaten tekniikat ja monipuolinen liikkuminen reippaan musiikin tahdissa. Tunnit sisältävät vaihtelevasti karaten eri tekniikoita, kuten lyöntejä, potkuja ja torjuntoja. Tuntityypistä riippuen apuvälineinä voidaan käyttää mm. pistehanskoja, potkutyynyjä sekä lihaskunnossa käsipainoja ja kuminauhoja. 

Budobicissä tuntisisällöt vaihtelevat Fight- ja Syke-teemalla. Jokaisella tunnilla tehdään alkulämmittely, tekniikka- tai askelsarjaosio, lihaskuntoa tuntityypistä riippuen sekä lopuksi palauttavat venyttelyt. Syke-tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti pitämään syke korkealla monipuolisella askelsarjalla tai kuntopiirityyppisillä harjoitteilla, Fight-tunnilla pääpaino on tekniikkaharjoitteissa unohtamatta kuitenkaan sykkeen nostoa.

Jokainen harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen, tärkeintä on liikkumisen ilo. Osallistuessasi budobictunnille et tarvitse aiempaa kokemusta lajista tai itsepuolustuslajeista. Tunnin aikana ohjaaja huolehtii, että tekniikat tehdään oikein ja turvallisesti.

Budobicissä harjoitellaan avojaloin. Varusteiksi riittävät liikuntavaatteet, jumppa-alustaa ei tarvita. Juomapullo ja pieni pyyhe kannattaa myös ottaa mukaan, sillä hiki tulee varmasti! :)

Pääohjaajana toimii Satu Oravala. Ohjaajina Sadun lisäksi toimivat Jenna Hurte'n ja Riikka Pirttisalo.

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.