Syyskauden 2020 aloitus

16.8.2020

Syyskausi starttaa su 30.8.2020 klo 18-19.30Koronatilanteesta johtuen syyskaudella 2020 harjoitukset järjestetään poikkeuksellisesti KERRAN viikossa SU klo 18-19.30.

Huomioimme harjoittelussamme kamppailu-urheiluliittojen ohjeistuksen koskien turvallista harjoittelua kamppailu-urheilussa koronatilanteessa. Ohessa tärkeää infoa koskien budobicin syyskautta 2020:

* kamppailukeskukselle EI saa tulla sairaana ja/tai jos on ollut ulkomailla viimeisen 14 vrk:n aikana. Tämä koskee myös tilanteita, jos perheenjäsenellä on hengitystieoireita.

* ennen tatamille tuloa käsien ja jalkojen huolellinen pesu pukuhuoneeen pesutilassa.

* harjoitusmaksuissa on käytössä vain KERTAMAKSU (5€); maksu ohjaajalle ennen treenin alkua. Toivomme maksussa tasarahaa. Meillä voi maksaa myös Smartumilla ja ePassilla. Huom! Mikäli olet maksanut kausimaksun kevään 2020 treeneihin, tämä maksu kattaa myös syyskauden 2020 treenit. Lisätietoja maksuista ohjaajiltamme.

* jotta pystymme harjoittelemaan turvallisesti turvavälit huomioiden, maksimi osallistujamäärä / treeni on 20 henkilöä.

* pidämme kirjaa harjoituksiin osallistuneista (nimi ja puh.nro) mahdollisten tartuntaketjujen jälijittämiseksi. 

* syyskaudella ei ole pariharjoitteita ja emme myöskään käytä yhteiskäytössä olevia harjoitusvälineitä (säkkihanskat, kuminauhat, käsipainot, hyppynarut).